Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

Придбано «Косарку тракторну навісні мульчери для с/г (подрібнювач скошеної трави) MATENG EFH-175»

Комунальне підприємство «Побут Сервіс» дбає про благоустрій територіальної громади. Для покращення якості надання послуг БФ "Контінентал Фармерз Груп" придбано «Косарку тракторну навісні мульчери для с/г (подрібнювач скошеної трави) MATENG EFH-175». Солобковецька сільська рада висловлює подяку БФ "Контінентал Фармерз Груп" та Кузю Миколі Павловичу за постійну співпрацю.

700 мільйонів гривень державних ресурсівпроінспектовано Держаудитслужбою за три місяці 2024 року

Держаудитори в Хмельницькій області за перший квартал 2024 року виявили 347  млн грн порушень у закупівлях. Працівники управління попередили 145 млн грн таких порушень відміною торгів або розірванням договорів.

Професійні можливості для ветеранів і ветеранок. Відбір для навчання за Програмою “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення”

ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича оголошують набір на навчання за безкоштовною сертифікатною Програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Прокуратура повідомляє

Ярмолинецький відділ Хмельницької окружної прокуратури попереджає про численні випадки шахрайств під час війни

27.03.2024 року проведено робочу зустріч Хмельницького районного сектору пробації № 10 філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області з головою Солобковецької сільської ради

07.12.2017 року прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом удосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів». На підставі цього Закону було внесено змінпи до низки законодавчих актів, у тому числі до Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, ч. 1 ст. 24 КУпАП доповнено новим пунктом 6-1: суспільно корисні роботи.