???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????????µ?????? ?? ?±????????????????????: 1 ???µ???? ?·?°?????????? 10-???? ???° ???µ?????????°?????? ???µ???»?°???°?????? ?????? ???????????????????? ???±??????????° ???? ?µ???????»???°???°??????Триває робота над спрощеннями у  будівництві: реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації займатиме лише 1 день замість 10-ти, як раніше. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

Зазначається, що це важлива зміна для покращення бізнес-клімату в Україні і підвищенню позиції у рейтингу Doing Business за показником “Отримання дозволів на будівництво”.

Нещодавно Уряд схвалив постанову КМУ “Деякі питання дерегуляції господарської діяльності”, якою запроваджується електронний кабінет забудовника, через який це можна буде зробити всього за 1 день шляхом подання декларації онлайн. Сьогодні ця процедура займає аж 10 робочих днів.

Що це дасть?
??зменшить час на оформлення документу;
??мінімізує будь-які корупційні прояви і впливи чиновників на прийняття рішень;
??сприятиме підняттю України у рейтингу Doing Business за будівельним показником.

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????????µ?????? ?? ?±????????????????????: 1 ???µ???? ?·?°?????????? 10-???? ???° ???µ?????????°?????? ???µ???»?°???°?????? ?????? ???????????????????? ???±??????????° ???? ?µ???????»???°???°??????