13 квітня відбувся челендж "Було - Стало" де небайдужі приберали засмічені території і фотографували їх. І це вже не просто челендж, це не просто бажання вийти на акцію заради нового фото для соц.мереж - це нова свідомість. Це достойний приклад для усіх жителів громади. (нагадаю, що вже не вперше учні Солобковецького ЗЗСО активно організовують подібні заходи)?????????»?????° ?????? Iryna Solonynka.

Щодня багато дітей ходять цими стежками до школи, на стадіон, біжать на перервах до магазину по булочки, перечіпляючись через пластикові пляшки та поліетиленові пакетики, які "дивним чином" з'явились тут після зими. Андрію Гавриленку  (Андрій Гавриленко) увірвався терпець, і він кинув виклик у Viber усім небайдужим прийти і покінчити зі сміттям під ногами?

На його заклик впевнено відреагували: Даринка МахобейТарас ЮрєвКоля ГрейцерДіана Гринчук. Звісно ж ми, дорослі, Yaroslav StepanykТарас СолонинкаIryna Solonynka не могли залишатись осторонь дитячої ініціативи!

Дуже приємно, що перебуваючи в такому віці вони розуміють проблему пов'язану з екологією, її забрудненням, та тим, як люди засмітили своє село, і вони готові з цим боротися. Дивлячись на них ми розуміємо, що надія на краще майбутнє в України - Є!!!?? І горить ця надія в очах наших з вами дітей!
Вони інші! Вони свідомі! Вони вірять в сильну, квітучу Україну і готові її власноруч підіймати і розбудовувати!

"Хочеж жити в кращій країні? Зміни починай робити з себе!"