4 ЛИПНЯ — ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

4 ЛИПНЯ — ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Щиро вітаю із професійним святом працівників Національної поліції України. Зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, добробуту, миру, успіхів та дякую за самовіддану службу щодо забезпечення правопорядку.

Шановні жителі громади! Вітання з нагоди Міжнародного дня сім’ї

Шановні жителі громади! Вітання з нагоди Міжнародного дня сім’ї

Прийміть найтепліші вітання з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Саме сім’я тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Українська родина, сім´я  завжди були і залишаються осередком збереження духовних і культурних традицій нації.

Вітання сільського голови християн західного обряду!

Вітання сільського голови християн західного обряду!

Шановні -християни західного обряду!  Від депутатського корпусу Солобковецької ОТГ та від себе особисто щиросердно вітаю усіх, хто святкує світлий празник Різдва Христового за григоріанським календарем! Чудо народження Сина Божого Ісуса Христа єднає християн у радості, утверджує в серцях віру, сповнює душу і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя. Нехай Різдвяна Зоря принесе у кожну домівку щастя і достаток, мир і тепло й об'єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідного дому, - чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай Божа ласка буде завжди з вами! Веселих різдвяних свят!

З Днем Збройних Сил України!

З Днем Збройних Сил України!

6 грудня - День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Не всі нині, на превеликий жаль, розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів. Бажаєш жити в мирі - готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я, адже армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави. Щиро вітаю всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаю усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань!